Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. június 8-15.

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
Indulás: 2024-06-08-tól
2024-06-15-ig
Szobatípus: Ablakos kabin (OR1)
Időtartam: 7 éj
Ár:
979900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Helló FJORD! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. június 8-15.

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt (Norway), Molde Fjord (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)

Az Ön részvételi díja a következő szolgáltatásokat tartalmazza: repülőút Budapestről és vissza, transzferek a helyszínek között, minden adó és kötelező borravaló, teljes ellátás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes ideje alatt, és fordítás a fakultatív kirándulásokon. Ezekkel a szolgáltatásokkal garantáljuk, hogy az utazás kényelmes, gondtalan és felejthetetlen élmény legyen.

Indítsd el kalandodat a norvég fjordok csodálatos világában egy emlékezetes hajóúttal! A norvég fjordok, a világ egyik leggyönyörűbb természeti csodája, lenyűgöző látványt nyújtanak fenséges szépségükkel és időtlen varázsukkal. Norvégiában több mint ezer fjord található, amelyek közül a Geirangerfjord és a Naer?yfjord a legnagyobbak, 2005 óta büszkén viselik az UNESCO világörökségi címet.

Az MSC norvég fjordok hajóútja kivételes lehetőséget kínál ezeknek a lélegzetelállító helyszíneknek a felfedezésére. A fjordokat körülvevő mély, sima és könnyen hajózható vizeken át, a 2023-2024-es szezonban te is ámulatba eshetsz ezeknek a természeti csodáknak a látványától.

A kalandvágyó utazók számára a fjordok vad és érintetlen természeti környezete kínál felejthetetlen felfedezési lehetőségeket. Foglalj előre egy norvég fjordokkal teli kirándulást, és várd izgalommal a különleges útvonalakat, amelyek a hegyeken és gleccsereken keresztül vezetnek.

Az MSC észak-európai hajóútjainak válogatott útvonalai között megtalálható a norvég fjordokkal teli hajózás is. Egy felejthetetlen nyaralásért, amely során felfedezheted a norvég fjordokat és Norvégia főbb városait, kezdd el böngészni az utasok és úticélok között.

Légy részese ennek a varázslatos útnak, és merülj el Norvégia káprázatos tájaiban egy életre szóló élmény keretében!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!